Syyskokous ja keskustelu 14.12. klo 18.30 alkaen

Iloiset Veronmaksajat ry:n syyskokous pidetään keskiviikkona 14.12. klo 18.30 alkaen pub Karhunpojassa, Helsingissä osoitteessa Hakaniemenkatu 7.

Asialistalla ovat seuraavat asiat:
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Kokouksen järjestäytyminen
5. Ilmoitusasiat
6. Toimintasuunnitelma vuodeksi 2012
7. Talousarvio vuodeksi 2012
8. Jäsenmaksun suuruus henkilö- ja yhteisöjäsenille vuodeksi 2012
9. Hallituksen puheenjohtajan valinta
10. Hallituksen varsinaisten ja varajäsenten valinta
11. Toiminnantarkastajan valinta
12. Mahdollinen kannanotto
13. Muut esille tulevat asiat
14. Kokouksen päättäminen

Kokouksen aluksi juomme pikkujouluglögit ja keskustelemme asiantuntija-alustajan kanssa verolinjauksista ja tulevista verotuksen haasteista. Keskustelu alkaa klo 18.30. Meille on varattu Pub Pikkukarhun kabinetti.

Hallitukseen valitaan puheenjohtajan lisäksi 4-8 varsinaista jäsentä ja 0-4 yleisvarajäsentä. Ensi vuoden haasteita ovat jäsenrekisterin kuntoon laittaminen ja hallituksen jäsenten parempi henkilökohtainen vastuuttaminen. Tiedottamista tulee kehittää ja etenkin nettisivuja parantaa. Suhteet toimittajiin ja mediaan on melko hyvällä mallilla, mutta kehitettävää tälläkin saralla löytyy. Talouden puolella yhdistyksen tilanne on kokoonsa nähden vakaa. Hallituksen esittämä toiminta- ja taloussuunnitelma esitetään syyskokouksessa tai sen saa etukäteen pyytämällä.

Mikäli innostut lähtemään mukaan toimintaan, tule mukaan syyskokoukseen tai ilmoita siitä etukäteen puheenjohtaja Minna Aholalle osoitteeseen minna.ahola@utu.fi.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.