Tietoa Iloisista Veronmaksajista

Iloiset Veronmaksajat ry. on sitoutumaton aatteellinen yhdistys, jonka tarkoitus on levittää verojen ja niiden maksamisen ilosanomaa. Meistä verot ovat sosiaalisen oikeudenmukaisuuden väline, keino, jolla jokainen voi osallistua yhteisten asioiden edistämiseen ja yhteisen hyvän tuottamiseen. Verojen maksamisen ei tarvitse olla itkun aihe tai edes välttämätön paha. Veroja kannattaa maksaa, ovat ne sitten matalia tai korkeita,  kunhan ne ovat tarkoituksenmukaisia.

Siksi verot ovat meistä iloinen asia: veroja maksaessaan voi tuntea tekevänsä hyvää, muuttavansa maailmaa paremmaksi. Ainoa asia, joka on vielä verojen maksamistakin iloisempi, on saada elää yhteiskunnassa, jossa kaikki maksavat veronsa rehellisesti ja jossa verojen tuotot ohjataan demokraattisesti oikeisiin kohteisiin.

Me:

  • Otamme kantaa veroja ja niiden maksamista koskeviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin
  • Tarjoamme jäsenillemme foorumin ottaa veroista selvää ja vaikuttaa niihin
  • Järjestämme tapahtumia, joissa veroista keskustellaan
  • Tarjoamme mielipiteemme ja asiantuntemuksemme sekä kansalaisten että päättäjien käytettäväksi
  • Olemme sitä, mitä jäsenistö haluaa meidän olevan – mutta aina ilolla!

Yhdistyksen johdossa toimii vuonna 2013 puheenjohtaja Minna Salminen (Ahola). Muut johtokunnan jäsenet ovat Petri Honkanen, Anssi Häkkinen, Hannu Ikonen (vpj), Timo Kontio, Otto Köngäs , Pertti Lantta, Rami Lindströn ja Björn Wiemers.